Certified B Corporation
Trigger
Facebook LinkedIn Twitter

Website voor toekomstdenkers

 

Wie zegt er nog steeds ‘gaspedaal’, terwijl die in een elektrische auto rijdt. Arash Aazami geeft dit voorbeeld om aan te tonen dat we de problemen van de toekomst proberen op te lossen met de logica van vroeger.


De energietransitie heeft nieuwe oplossingen nodig. Oplossingen die nu nog niet bestaan. Met het initiatief ‘De wereld van B’ brengt NP RES (Nationaal Programma Regionale Energiestrategie) toekomstdenkers bijeen om de energietransitie te vernieuwen.

Website voor toekomstdenkers
 

De Wereld van B


De website van de Wereld van B vertelt het verhaal van de wereld van morgen. Met illustraties en animaties scheppen we een landschap waarin stedelijkheid en duurzaamheid samengaan. Fossiele energiebronnen hebben plaats gemaakt voor windturbines en zonnepanelen. Maar, we roepen op om verder te denken dan de voor de hand liggende oplossingen. De toekomstdenkers van de Wereld van B zoeken naar oplossingen die er nog niet zijn om de energietransitie te versnellen.

 
 

Wil je ook participeren? Heb je ideeën hoe je de energietransitie kunt versnellen? Word dan lid van het netwerk en doe inspiratie op: www.dewereldvanb.nl

 
Duel, energietransitie, wereld van B, RES, energiestrategie, duurzame energie

 

2021

Patricia
Wil je meer weten over dit project?
Patricia vertelt je hier graag meer over!

0707113045


Contact Patricia!
Opdrachtgever

Nationaal Programma Regionale Energietransitie

Werkzaamheden
Landingspagina, website
Co-creatie


Discipline
Digitaal, Duurzaam
 

Well you’ve got the hand on the cookie jar now.. here’s some more!

To Top Back to the top