Certified B Corporation

Buiten Winnen is binnen beginnen

 

Leef je graag in een duurzame wereld, dan moet je met slimme en innovatieve oplossingen komen. En die liggen vaak dichterbij dan je denkt. Op je bord bijvoorbeeld of in de printer. Studio Duel verduurzaamt erop los en gaat graag een stap verder. Als duurzame studio helpen we je daar graag bij.


Minder CO2

Wij werken alleen samen met en voor partijen die zich bewust inzetten voor het verminderen van CO2-uitstoot.


Energierijk

Studio Duel is de energiezuinigste studio van Den Haag (althans dat denken wij). We zijn supergoed geïsoleerd met 4-dubbelglas. We halen energie uit de lucht en zetten dit om in warm water en (vloer)verwarming. En we maken uitsluitend gebruik van Nederlandse groene stroom.


Afvalscheiding

Papier, plastic, glas, blik en restafval, het gaat bij ons in verschillende bakken. Lang leve het tweede leven! Wij laten ons dan ook graag inspireren door voorlopers in verduurzaming. En gaan samen met hen een stap verder, door niet alleen circulair te denken maar ook te doen.


Voeding

Wij eten en drinken heel bewust. Zo veel mogelijk biologische producten, verpakt in zo min mogelijk plastic. Verder lassen we vleesvrije dagen in. Eerlijkheid smaakt het lekkerst. Schuif gerust een keer aan bij de lunch en proef het zelf.


Mobiliteit

Wij gaan altijd met de fiets naar de studio en naar afspraken binnen Den Haag. Daarbuiten pakken we de trein of de hybride auto. Wist je dat we per jaar ruim 10.000 km fietsen, alleen al van huis en naar de studio.


Materialen

Onze studio bestaat zo veel mogelijk uit eerlijke en duurzame materialen. Daar zijn we nogal kien op. Zo drukken we onze producten bij een CO2 neutrale drukker op FSC en gerecycled papier met bio inkt. Hosten we websites bij een duurzame partij. En lokaal, ook belangrijk. Geen overbodige Chinese producties dus.


In balans

Wij houden van ons werk, maar zijn pas écht effectief als we ook tijd hebben voor onszelf. Om uit te waaien op het strand, te golfsurfen of om lekker uitgebreid te lunchen. De biertjes op de vrijmibo komen natuurlijk van Brouwerij Scheveningen. Tja, qua duurzame inzetbaarheid zit het bij ons wel goed.


Haags Bakkie

Er is bij ons altijd ruimte voor een goed gesprek. En wat past daar beter bij dan een goede bak koffie, van een lokale branderij. Wist je dat wij een eigen blend hebben? Kom proeven, dan gaat het gesprek vanzelf.

To Top Back to the top