Certified B Corporation

creative strijders met een droom & goede koffie

 

Ons team wordt gevormd door een groep creatieve, nieuwsgierige en strijdlustige enthousiastelingen. Denkers én doeners die, gewapend met een creatief strijdplan en een goede bak koffie hun droom realiseren. Het verbeteren van de wereld. We houden elkaar scherp en halen energie uit het omzetten van ingewikkelde (maatschappelijke) vraagstukken in creatieve, visuele oplossingen. Duel is toegewijd aan en stimuleert diversiteit, gelijkheid en inclusie. Ook bij de selectie van nieuwe medewerkers. Oh ja en van surfen, daar krijgen we ook energie van.

 

Dit zijn wij

Hederik van der Kolk
Hederik van der Kolk Eigenaar, Art Director
Bas de Koning
Bas de Koning Eigenaar & Strateeg
Tom Munneke
Tom Munneke Ontwerper
Patricia de Koning
Patricia de Koning Grafisch ontwerper
Sluiten
Hederik van der Kolk
Hederik

Hederik is een letterliefhebber met een scherpe kijk op ontwerp. Als art director handhaaft hij gepassioneerd én genadeloos het creatief regime van de studio.

Ben je altijd met je werk bezig?
Nee, wel veel, maar niet altijd. Het leven draait niet alleen om werk. Ik maak tijd vrij om te surfen en met mijn gezin te zijn.

Bas de Koning
Bas

Bas is een ideeënman met een sterk verhaal. Gewapend met zinnige ideeën en een strategisch visueel concept maakt hij van toeschouwers, actieve deelnemers.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Ik heb, samen met mijn vriendin, altijd veel gereisd en al veel van de wereld gezien. Nu we kinderen hebben, maken we minder vaak verre reizen. Het lijkt me fantastisch om, als de kinderen iets groter zijn, ze al het moois van de wereld te laten zien.

Tom Munneke
Tom

Tom is het jongste lid van het team.
Met een bulk aan eigenzinnige ontwerpervaring versterkt hij de studio.
In zijn veelal typografische ontwerpen zoekt hij naar een gebalanceerde combinatie van een digitale en ambachtelijke benaderingswijze.

Patricia de Koning
Patricia

Patricia de Koning is het nieuwste lid van ons design team. Ze is in hart & nieren een grafisch ontwerper en net als de rest, gepassioneerd surfer.

Team

Join the team


Ben je druk bezig met het behalen van je diploma grafische ontwerp? En op zoek naar een leuke stage? Kom naar Scheveningen en doe mee met Studio Duel. Je krijgt een maandelijkse vergoeding, veel verantwoordelijkheden, een heerlijke en gezonde lunch, goede koffie en wij (kijk eens naar die lieve gezichten) als je nieuwe collega’s.

Stuur je portfolio naar Bas. Misschien leer je ook nog wel surfen.

To Top Back to the top