Certified B Corporation
Trigger
Facebook LinkedIn Twitter

zee en surf veilig en toegankelijk voor iedereen

 

Super stoked waren we toen de Holland Surf Association (HSA) ons vroeg voor het concept en ontwerp voor een nieuwe website. De oude website lag al een tijdje te verstoffen, dus het was hoogste tijd voor een frisse blik.

Nieuw ontwerp website HSA voor alle Nederlandse zoutwater fanaten
 

De HSA zet zich al 50 jaar in om de zee en surf veilig en toegankelijk te maken voor iedereen. De organisatie wordt gedragen door een club gepassioneerde surfers. Ze dragen hun liefde voor de sport over door er verhalen over te vertellen, surfwedstrijden te organiseren en surfers wereldwijd met elkaar te verbinden. Of je nou surft op hoog niveau of voor het eerst de branding induikt, de HSA is een household name bij alle Nederlandse surfers.

 
Nieuw ontwerp website HSA voor alle Nederlandse zoutwater fanaten
 
 
Nieuw ontwerp website HSA voor alle Nederlandse zoutwater fanaten
 

Met de nieuwe website willen we de surfsport toegankelijk voor iedereen maken. Dus naast een helder overzicht van surfwedstrijden en de surfregels, willen we vooral persoonlijke verhalen vertellen. We vroegen ‘blue minded’ buitenmensen om te vertellen wat de zee en surfen voor hen betekent. Hoe het voelt om samen gelijkgestemden golven te delen. Wat de natuur en de deining met je doen. Deze verhalen kregen een belangrijke plek op de website en vertellen wat surfen zo bijzonder maakt.

 

Met de hulp van een groep bevriende fotografen konden we ook laten zien waarom surfen de mooiste sport ter wereld is. We vroegen de fotografen of we de mooiste beelden uit hun archief mochten gebruiken voor de website. Het resultaat was overweldigend. Eindeloos veel dank aan Michal Pelka, Jop Hermans, Wouter de Wolf, Jan Bijl en Sebastiaan Heitkamp voor de prachtige platen.

 
Nieuw ontwerp website HSA voor alle Nederlandse zoutwater fanaten
 

Natuurlijk moet iedereen lid worden van de HSA. Dat kan hier!


 

Holland Surfing Association | 2023

Tom
Wil je meer weten over dit project?
Tom vertelt je hier graag meer over!

070 711 30 45


Contact Tom!
Opdrachtgever

HSA

Werkzaamheden
Website
Co-creatie
Development door Michael Weterings Illustraties door Trevor Humphres Fotografie door Michal Pelka, Job Hermans, Wouter de Wolf, Jan Bijl en Sebastiaan Heitkamp

Discipline
Digitaal
 

Well you’ve got the hand on the cookie jar now.. here’s some more!

To Top Back to the top