Certified B Corporation
Trigger
Facebook LinkedIn Twitter

toonaangevend Internationaal event in de spotlight

 

Met meer dan 400 professionals uit 60 verschillende landen is de Future of Finance hét toonaangevende event over de toekomst van de financiële sector. Muziekgebouw aan ’t IJ, één van de mooiste concertzalen van Europa, vormt het decor voor inspiratie en innovatie. In het online magazine Future Minded zetten we het event en de Internationale sprekers in de de spotlight.

 

Vooroplopers in de financiële sector

Dit is de zevende editie van het online magazine Future Minded, dit keer geheel in het teken van het toonaangevende event the Future of Finance. Tijdens dit event wordt de toekomst van de financiële sector gemaakt. Koningin Máxima spreekt over haar strijd voor financiële gezondheid in ontwikkelingslanden en een duurzame economie. De Internationaal bekende fintech influencer, Chris Skinner laat zien hoe technologie en de financiële sector de wereld kunnen redden. En Caspar Chorus, professor aan de TU Delft maakt een heldere vergelijking tussen Artificial Intelligence en Human Intelligence.

 
toonaangevend Internationaal event in de spotlight
 
 

It’s not a shortage of capacity, or data, or insights.
It’s a shortage of imagination.

 
toonaangevend Internationaal event in de spotlight
 

Connecting the dots

Het ontwerp van deze editie van Future Minded vormt een eenduidige lijn met de vormgeving van het event. We ontwikkelden een tool waarmee we video’s konden generen die uit ‘dots’ bestaan. De felle gradients maken het een opvallend geheel.

 
toonaangevend Internationaal event in de spotlight
 

Bezoek Future Minded van FMO hier.


 

Future Minded | 2023

Bas
Wil je meer weten over dit project?
Bas vertelt je hier graag meer over!

070 711 3045


Contact Bas!
Opdrachtgever

FMO

Werkzaamheden
Online magazine
Co-creatie


Discipline
Editorial & Publicaties
 

Well you’ve got the hand on the cookie jar now.. here’s some more!

To Top Back to the top