Certified B Corporation
Trigger
Facebook LinkedIn Twitter

Impact City

onze aanpak


een boek maken, waar begin je?

We maakten een lijst met interessante pioniers die we graag in ons boek wilden publiceren. Samen met onze tekstschrijver en fotograaf zijn we de verhalen gaan ophalen.

hoe maak je een selectie?

We interviewden alleen Haagse start-ups met een do-good missie. Daar zijn er meer van dan in ons boek pasten. Het idee is dat er een vervolg komt.

met wie werkten we samen?

We werkten samen met 1 projectleider, 3 tekstschrijvers, 4 fotografen en 4 illustratoren. Dat maakt het een heerlijk divers boek.

 

Podium voor ondernemers die het verschil maken

ImpactCity is dé startup en scale-up gemeenschap van Den Haag. Zij helpen innovatieve ondernemers succesvol te starten en door te groeien. Haagse ondernemers die het verschil maken onder het motto ‘doing business & doing good’. Wat ImpactCity betreft verdienen deze impactmakers een mooi podium in de vorm van een ‘bookazine’. Laten wij het daar nu helemaal mee eens zijn en dit ook nog eens prachtig kunnen maken. Samen met een team van illustratoren en fotografen visualiseerden we de meest inspirerende verhalen.

Met onze studio werken we vaak aan maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we samen met bedrijven en organisaties die zich inzetten voor een betere wereld. Daar zijn we ontzettend trots op.

Studio Duel, Impact CityStudio Duel, Impact City
Studio Duel, Impact CityStudio Duel, Impact City
 
Studio Duel, Impact City
 
Studio Duel, Impact CityStudio Duel, Impact City
Studio Duel, Impact CityStudio Duel, Impact City

Bij een boek over start-ups past een indrukwekkend en opvallend ontwerp. Dat is gelukt! Door fluor roze als vijfde drukkleur te gebruiken, is het een echte eye catcher van ruim 100 pagina’s geworden. En ook nog eens tweetalig om zo een groter en internationaal publiek te bereiken.

Studio Duel, Impact City
Studio Duel, Impact City
[rev_slider alias="impactcity"]

 

2017

Hederik
Wil je meer weten over dit project?
Hederik vertelt je hier graag meer over!

070 711 3045


Contact Hederik!
Opdrachtgever

Gemeente Den Haag

Werkzaamheden
Bookazine, 3e drukgang anno 2018, Redactie over de content, fotografie
Co-creatie
Samen met Anna Menenti en Theodore Pronk bepaalden we welke bijzondere startup verhalen er in de publicatie kwamen. Speciaal voor dit bookazine stelden we een creatief team samen van (veelal) Haagse illustratoren en fotografen.

Discipline
Duurzaam
 

Well you’ve got the hand on the cookie jar now.. here’s some more!

To Top Back to the top