Certified B Corporation
Trigger
Facebook LinkedIn Twitter

Sillicon Valley Start-up Pardigm maakt het onmogelijke mogelijk

 

Meet de status van je gezondheid zonder een arts, laboratorium of ziekenhuis te bezoeken. Met de innovatie van Pardigm kun je overal, à la minute je stress levels meten.

 

De technologie van Pardigm maakt je van je telefoon high-end laboratoriumapparatuur. Met een teststrip en een geavanceerde app meet je direct je cortisolhoogte.

Stress is dé gezondheidsepidemie van de 21ste eeuw, volgens World Health Organization.

60% tot 80% van alle doktersbezoeken hebben te maken met stress. Stress kan onder andere resulteren in hoofdpijn, vermoeidheid, hartproblemen en depressie. Door controle te krijgen over je stress levels, kun je de kwaliteit van het leven verbeteren.

 
Health tech start-up Pardigm
 

Amerikaanse health-tech wereld

De Amerikaanse doelgroep van Pardigm was een beetje buiten onze comfortzone. Daarom zijn we gestart met een onderzoek. Dit gaf ons inzicht in hoe we het merk moesten positioneren binnen de Amerikaanse health-tech wereld. We ontwikkelden een identiteit met een positieve, gezonde uitstraling. Met onder andere brand-video’s, de website en social media hebben we de start-up overtuigend neergezet.

Internationaal team

De app is hét fundament voor de innovatieve technologie van Pardigm. Met een team van specialisten over de hele wereld werkten we samen aan de merkidentiteit en het digital design. Vooral de samenwerking met het team van computer vision experts uit Oekraïne heeft een blijvende indruk achtergelaten.

 

“No needles, no labs, just results. Welcome to a new Pardigm. Join the waitlist today.”

Pardigm perform better in life

 

Pardigm - 2022

Hederik
Wil je meer weten over dit project?
Hederik vertelt je hier graag meer over!

070 711 3045


Contact Hederik!
Opdrachtgever

Pardigm

Werkzaamheden
Visual identity, app and website, brand video's, social media
Co-creatie


Discipline
Digitaal, Duurzaam, Financiele sector
 

Well you’ve got the hand on the cookie jar now.. here’s some more!

To Top Back to the top