We zijn uit op verandering! Lees ons manifest

 

Duel heeft een Manifest voor een stip aan de horizon gemaakt. Omdat onze planeet aardig wat te verduren heeft. Verschillende bedreigingen maken hem kwetsbaar en dat moeten we zien te voorkomen. Gelukkig zijn er genoeg merken, organisaties, bedrijven heel goed bezig. Zij durven ongebaande paden te verkennen en te denken vanuit die stip aan de horizon.

Creatief strijdplan

Wij maken ons sterk voor deze visionairs en pioniers. Met alles wat we doen. En met alle middelen die wij tot onze beschikking hebben. Denk aan innovatiekracht, creativiteit, denkvermogen en gezond verstand.

Wij geloven in verbetering.

Bij Studio Duel geloven we dat als je aan opdrachten werkt waar je écht achter staat, je beter werk maakt. Wij zijn dan ook uit op verbetering. Door te werken aan uitdagende en inspirerende projecten voor mensen met een visie. Het aangaan van duurzame relaties. Door het creëren van een CO2 neutrale studio. Grenzen te verleggen van onze eigen creativiteit. Door te leren van onze fouten en hier transparant over te zijn. Oftewel, door niet alleen anders te denken, maar ook te doen. Alleen dan maken van passieve toeschouwers, actieve deelnemers. En van een kwetsbare planeet een betere wereld.

Wat doen we zelf.

Buiten winnen is binnen beginnen is ons motto. Wil je weten wat we zelf doen om duurzamer te worden? Lees het hier.

 

Mooi zo’n Manifest voor een stip aan de horizon (al zeggen we het zelf), maar wat betekent het concreet? Hoe creëren wij een betere wereld met creatieve oplossingen, zonder genoegen te nemen met minder? Dat doen wij door altijd een stap verder te gaan en nooit op te geven. Gewapend met ons creatief strijdplan dagen wij onszelf én onze opdrachtgevers uit werk te maken dat zinvol is, vurig en raak. Elke dag weer.

 

 


geloof in verbetering

Luisteren, vragen, adviseren en grondig meedenken. Geen experiment of proef gaat ons te ver. Ieder element leggen we onder de loep.


Bedenk grensverleggende ideeën

We combineren en experimenteren. We bedenken, creëren en brengen ideeën tot leven.


Visualiseer op het scherpst van de snede

Om tot de juiste oplossing te komen nemen we geen enkel risico. We overwegen alle opties en maken voor iedere opdracht unieke uitingen.


Doe nooit twee keer hetzelfde


Wees kritisch op jezelf en je omgeving


Drink goede koffie

To Top Back to the top