Certified B Corporation
Trigger
Facebook LinkedIn Twitter

Vier de vrijheid! Nieuwe website voor Haagse Vrijheidsmaaltijden

 

In Nederland kunnen we vieren dat we in vrijheid leven. Geweldig, maar dat is in 2024 nog niet vanzelfsprekend. Daarom gaan we op 5 mei in heel Nederland met elkaar aan tafel, om verhalen te delen en samen vrijheid te vieren.

In samenwerking met het team van Haagse Vrijheidsmaaltijden hebben we een website en campagne ontwikkeld om de maaltijden in Den Haag groots te vieren.

Schuif aan bij Haagse Vrijheidsmaaltijden
 

Iconische soepblikken

Al een aantal jaar ontwerpt de bekende kunstenaar Piet Parra de etiketten van de Vrijheidssoep blikken. De soepblikken zijn een collectors item geworden die alleen rond 5 mei verkrijgbaar is. Deze ontwerpen vormen de basis van de knallend kleurige huisstijl die wij hebben uitgebreid nieuwe kleuren en een nieuw lettertype.

 
Abri Haagse Vrijheidsmaaltijden

Vieren van vrijheid in de spotlight

Samen met een enthousiast team en een flinke dosis creativiteit hebben we een nieuwe website ontworpen die het verhaal van Haagse Vrijheidsmaaltijden op een opvallende en eigentijdse manier verteld. Bezoekers worden uitgenodigd om aan te schuiven bij de vrijheidsmaaltijden, kunnen Soepstories ontdekken en zelf een maaltijd organiseren. Daarnaast hebben we een abri-campagne ontwikkeld die door de hele stad te zien is.

Bekijk hier de website.

 
Studio Duel graphic design webVrijheidsmaaltijden
Studio Duel graphic design quote vrijheidsmaaltijden
 

Vrijheid betekent dat je mag denken, zeggen en doen wat je zelf wilt. Dat betekent dat ook andere mensen mogen denken, zeggen en doen wat zij willen,


 

 
Schuif aan bij Haagse Vrijheidsmaaltijden
 

Expositie in het Atrium

In het Stadhuis (Atrium) van Den Haag is tot en met 5 mei de Soep Stories Expositie te zien. Gemaakt om mensen te laten praten en nadenken over vrijheid. Acht Haagse inwoners, gaven antwoord op vragen rond de vrijheden in hun leven.

 
Expo atrium vrijheidsmaaltijden Studio Duel
 

Schuif aan!

Schuif aan naast je buurman of je stadsgenoot. We eten vrijheidssoep en delen verhalen, een traditie die wordt omarmd door jong en oud. Van Scheveningen tot Schilderswijk, en alles ertussenin. Doe je mee?

Meld je aan!


 

Haagse Vrijheidsmaaltijden | 2024

Patricia
Wil je meer weten over dit project?
Patricia vertelt je hier graag meer over!

0707113045


Contact Patricia!
Opdrachtgever

Haagse Vrijheidsmaaltijden

Werkzaamheden
Visuele identiteit, website
Co-creatie
Fa-bricage

Discipline
Campagne
 

Well you’ve got the hand on the cookie jar now.. here’s some more!

To Top Back to the top