Publicaties

Designanddesign 2011

Dit is de tweede keer dat ons werk gepubliceerd is in het Design and Design yearbook. Iedere dag wordt een inzending gekozen als 'design of the day'. Je vindt de identiteit van 'MIXD Architecture and art' op 24 februari.

Touch Branding

De Chinese uitgever Artpower heeft vier van Duels projecten gepubliceerd in het boek Touch Branding. Het boek is via de website http://www.artpower.com.cn te verkrijgen. Ook een goede website om je Chinees te oefenen!Turbine in AMC

Het ontwerp voor De Turbine en is opgenomen in het Franse architectuur tijdschrift AMC.

Left, right, up, down. New ways in signage and wayfinding.

Ons ontwerp voor De Turbine en Het OndernemersHuis is opgenomen in het boek Left, Right, Up, Down van de toonaangevende uitgever Gestalten. Het boek is te bestellen via deze link.
Mixd in Magic Branding

De huisstijl voor Mixd Architecture is in het boek 'Magic Branding' geplaatst. Het boek is een productie van de Chinese uitgever Designerbooks en is te bestellen via designerbooks.com.cn (in het Chinees en Engels). Bekijk hier de huisstijl van Mixd Architecture.Turbine in Frame Magazine

Samen met Studio Überdutch en Renée Schuffelers transformeerden wij een lege ruimte in het Leidse verzamelpand 'Nieuwe Energie' tot een ZZP-hotspot. Het ontwerp is opgenomen in Frame Magazine van september/oktober. Bekijk hier de graphics van de Turbine.

 

Turbine in Inside Information

Ook het (interieur) architectuur magazine Inside Information heeft ons ontwerp voor de Turbine gepubliceerd. Het artikel is verdeeld over 4 pagina's en is ruim voorzien van beeldmateriaal. Bekijk hier de graphics voor de Turbine.

 

Turbine op Bright.nl & Framemag.com

De Turbine is een nieuwe ZZP-hotspot in het bedrijfsverzamelpand 'De Nieuwe Energie' in Leiden. Het ontwerp voor het interieur werd verzorgd door Studio Uberdutch en Renée Schuffelers en de grafische vormgeving door Duel.

Bekijk de Turbine op Bright.nl / Framemag.com
of klik hier om het hele project te bekijken.

 

 

DesignAndDesign.com/Book of the year publicatie

Uitgegeven door: Index Book, Barcelona

ISBN: 978-84-96309-80-7
 

Beachlife

Uitgegeven door: Frame Publishers en Gestalten

ISBN: 978-3-89955-302-4

 

 

 

The layout look book

Uitgegeven door: Collin Design en Maomao Publications, Barcelona

ISBN-10: 0-06-114975-6/ISBN-13 978-0-06-114975-6
 

 

 

 

Identity no.8

Identity
Russisch branding en design tijdschrift

 

 

Identity no.10: Best of the Best 2007

Identity
Russisch branding en design tijdschrift

 

 

Interview in YDN

YDN magazine

Uitgegeven door: Studionat